Lethal Weapon 5

Veronica Superguide logo
Lethal Weapon 5

Lethal Weapon 5 onderweg; laatste in de serie!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Lethal Weapon 5 komt er, en dat is meteen de laatste film in de actiereeks! Regisseur Richard Donner heeft dit bevestigd tegenover de Britse krant The Daily Telegraph.

Geruchten over Lethal Weapon 5 doen al jarenlang de ronde, en de laatste tijd hoorden we veel positieve berichten. Danny Glover liet eerder weten dat het script klaarlag, en dat iedereen wachtte op groen licht.

Richard Donner, die inmiddels 90 jaar is, zegt in The Telegraph dat hij Lethal Weapon 5 zal regisseren. “Dit wordt de laatste… Het is mijn voorrecht én mijn plicht om de serie af te sluiten. Ik vind het enorm spannend! Het wordt de allerlaatste, dat beloof ik!”

Lethal Weapon draait om rechercheurs Martin Riggs (Mel Gibson) en Roger Murtaugh (Danny Glover). De één is een gewelddadig opgewonden standje, terwijl de andere rustig en professioneel is. Riggs en Murtaugh staan elkaar af en toe nét zo naar het leven als de gevaarlijke criminelen die ze opjagen!

Laatste Lethal Weapon!

Over het verhaal van Lethal Weapon 5 is nog niet zo veel bekend, maar Danny Glover meldde dat het gedeeltelijk gaat over actuele onderwerpen, zoals excessief politiegeweld tegen zwarte Amerikanen.

Wanneer Lethal Weapon 5 precies verschijnt is nog niet duidelijk, maar nu alle sterren vastgelegd zijn kan het snel gaan! Aangezien Gibson, Glover en Donner inmiddels behoorlijk oude knarren zijn, moet er ook nog even goed naar de coronaprotocollen worden gekeken.

Lees verder