Leonardo DiCaprio

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio en Robert De Niro geven een gastrol in nieuwe Scorsese-film weg!

|
|

Laatste update:

Om geld op te halen voor het goede doel hebben Robert De Niro en Leonardo DiCaprio een speciale winactie opgezet! Amerikaanse fans kunnen een rol in hun nieuwe film winnen. De winnaar mag ook mee naar de première Killers of the Flower Moon. In een video op Instagram legt Leo uit wat je moet doen om in aanmerking te komen. 

Een droom die werkelijkheid wordt

In een film spelen met Leo en De Niro is toch waar iedereen van droomt? De twee acteurs geven hun Amerikaanse fans de kans mee te draaien in hun nieuwe film, Killers of the Flower Moon,geregisseerd door de enige echte Martin Scorsese. De winnaar mag ook nog met ze mee naar de première! Alles wordt geregeld, van de vlucht heen en terug tot het hotel voor 2 overnachtingen. Ze noemen het de All In Challenge. De Amerikanen die doneren op hun website maken kans op deze unieke ervaring. 100% van de donaties gaat naar goede doelen die ervoor zorgen dat alle families in de VS een maaltijd tot hun beschikking hebben. Wat is die Leo toch een schat hè! Helaas kunnen wij in ons koude kikkerlandje niet meedoen, want de winactie is alleen voor mensen in de VS en Canada.

Ellen DeGeneres

Aan het eind van de video werden nog 3 andere sterren uitgedaagd om mee te doen aan de challenge. Zo willen ze zoveel mogelijk geld ophalen. Onder andere Talkshow-host Ellen DeGeneres is nu van de partij. Ook zij heeft wat te bieden. Als fans doneren op de website, maken ze kans één dag haar medepresentator te zijn! Samen met Ellen mag je dan alle gasten interviewen. Hopelijk wordt de winnaar iets warmer ontvangen dan Nikkie Tutorials. Matthew McConaughey en Jamie Foxx werden ook uitgedaagd. We zijn benieuwd wat voor unieke winacties er nog meer komen!

Killers of the Flower Moon

De film belooft ook heel vet te worden! Het is gebaseerd op het gelijknamige boek van David Grann. In 1920 is de net opgerichte FBI direct druk met het oplossen van een grote moordzaak. Leden van een indianenstam worden onder zeer mysterieuze omstandigheden massaal vermoord. Lukt het de FBI de daders achter slot en grendel te zetten? En welke rollen zouden Leo en De Niro nou spelen? 

Lees verder