Lelijk eendje wordt een hondsdolle zwaan in Insatiable!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lelijk eendje wordt een hondsdolle zwaan in Insatiable!

Lelijk eendje wordt een hondsdolle zwaan in Insatiable!

|
|

Laatste update:

De zwaarlijvige Patty valt af en is ineens dé spetter van haar school. Ze gebruikt haar populariteit om haar pestkoppen kapot te maken! Flashbacks naar Mean Girls en She’s All That, in de trailer van Insatiable!

Patty (Debby Ryan) wordt op school verschrikkelijk gepest vanwege haar gewicht. Hierdoor gaat de arme meid alleen maar meer eten! Om erbij te horen ondergaat Patty een vervelende procedure: haar kaak wordt gefixeerd, zodat ze amper kan kauwen. Eenmaal afgevallen ligt de middelbare school aan haar voeten. De pestkoppen willen Patty er helemaal bij hebben!

Daar denkt ze zelf anders over! Haar eetverslaving heeft plaatsgemaakt voor een allesverterende honger naar… wraak! En... nóg meer wraak! 

Op hetzelfde moment maakt de louche advocaat Bob (Dallas Roberts) een carrièreswitch. Vol goede moed begint hij Patty te coachen, om een ‘beauty contest’ te winnen. Voor Patty zelf is de wedstrijd slechts een middel om haar kwelgeesten helemaal kapot te maken!

Onverzadigbaar

Insatiable werd in eerste instantie gemaakt voor de Amerikaanse zender The CW. Daar vond men de zwarte komedie niet goed bij het imago passen. Er valt wat voor te zeggen; er worden heel wat tieners afgerost in de trailer. Netflix zag er wél de lol van in en bestelde 13 afleveringen van een uur. De serie is bedacht door Lauren Gussis. Gussis schreef mee aan de populaire serie Dexter, én schreef de animatieserie Dexter: Early Cuts.

Naast Ryan (Life Of The Party) en Roberts (The Walking Dead, The Good Wife) zijn er nog leuke rollen voor Alyssa Milano en Christopher Gorham (Ugly Betty, Covert Affairs).

Insatiable is vanaf 10 augustus te zien op Netflix.

Lees verder