Law & Order: Special Victims Unit

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Law & Order: Special Victims Unit

Natuurlijk! Law & Order: SVU wéér verlengd!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Goed nieuws voor fans van misdaadseries! Law & Order: Special Victims Unit is deze week verlengd met nog eens drie(!) seizoenen!

Law & Order: Special Victims Unit volgt al 21 seizoenen lang de politie van New York, die zich bezighoudt met bijzondere misdaden. Rechercheur Olivia Benson (Mariska Hargitay) ontfermt zich over slachtoffers van zedendelicten, of slachtoffers die moeite hebben om zich in het dagelijks leven staande te houden, met behulp van allerlei experts.

Dat doet ze succesvol, want Law & Order: SVU is momenteel de langstlopende serie (op ‘prime time’) ooit! Dat blijft de show in elk geval tot 2023, zo meldde de Amerikaanse zender NBC.

Law & Order: Special Victims Unit

Naast Law & Order werden trouwens ook Chicago Fire, Chicago Med, en Chicago P.D. tot 2023 verlengd door de zender. De series zijn allemaal afkomstig uit de koker van de onfortuinlijke genaamde Dick Wolf, die zelfs tot 2025 is vastgelegd om series te maken voor NBC.

Het negentiende seizoen van Law & Order: Special Victims Unit is momenteel te volgen op Net5. Zoek je nog een paar steengoede misdaadseries? Hier vind je ze!

Lees verder