• SBS
  • Shownieuws
  • TV

Kritiek op sexy foto’s Sonja Bakker: ‘Rare carrièremove’

Door Alie Sierkstra
Sonja Bakker

Sonja Bakker heeft een nieuwe carrière opgepakt. De voormalige dieetgoeroe maakt tegenwoordig sexy foto’s. En die carrièremove doet de wenkbrauwen bij Shownieuws fronsen…

Nadat Sonja Bakker vorig jaar door foodbloggers beschuldigd werd van het plagiëren van hun recepten en foto's, is de dieetgoeroe verkast naar Ibiza. Daar heeft ze ook een nieuwe carrière opgepakt: fotograaf. Sonja maakt echter niet zomaar kiekjes van de omgeving, ze maakt sexy foto’s! Check hieronder maar:

Tekst gaat verder onder het Instagram-bericht.

Sexy foto's van Sonja

Zoals je ziet, fotografeert Sonja niet zichzelf, maar andere modellen. Op haar account spreekt ze van ‘professional photography’… En dat gaat de deskundigen aan de desk bij Shownieuws toch echt te ver. “Ik sloeg steil achterover”, zegt Bart Ettekoven. “Ik had echt zoiets van: wat is dit een rare carrièremove? Ik begrijp het niet echt. Ik heb haar nooit eerder gehoord over fotografie.

'Absoluut niet mijn ding'

Ook is Bart nogal verbaasd over het verdienmodel. Sonja biedt haar diensten namelijk ook aan voor zakelijk gebruik. Anouk Smulders is net zo verbaasd. “Ik zit nu nog op mijn stoel, maar ik ben er eigenlijk van afgevallen. (…) Als je zakelijk een foto laat maken, denk ik aan een vrouw op de Zuidas.” Mooi vindt Anouk de foto’s trouwens ook niet: “Het is absoluut niet mijn ding.

Iedereen kan een afspraak maken bij Sonja, zo stelt Bart. “Maar je kunt de foto’s ook jatten, want dat doet ze zelf ook."

Shownieuws zie je elke dag rond 21.30 uur op SBS6.