chantal janzen fout maar goud

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
chantal janzen fout maar goud
TVRTL

Flinke kritiek op Fout Maar Goud: ‘Doorgefokt format’

|
|

Laatste update:

Vanavond was de eerste aflevering van het nieuwe RTL 4-programma Fout Maar Goud te zien. Helaas valt het format bij veel kijkers niet in de smaak: “Wat een infantiel programma.

Eerste aflevering Fout Maar Goud

RTL kwam vanavond met een nieuw programma: Fout Maar Goud. In het spelprogramma, dat gepresenteerd wordt door Chantal Janzen, proberen de teams van Gerard Joling en Marieke Elsinga – die laatst afscheid nam van RTL Boulevard – de foute mystery guest van het andere team te ontmaskeren. Door vragen (over guilty pleasures) goed te beantwoorden, verdienen de teams punten, waarmee ze vervolgens aanwijzingen over de identiteit van de mystery guest krijgen.

'Wat een flut format'

Met de komkommertijd nog vers in ons geheugen zijn we blij met de komst van nieuwe programma’s als Fout Maar Goud. Helaas zijn veel kijkers een stuk kritischer… De spelshow valt niet bepaald in de smaak. Zij vinden het format bij elkaar geraapt en zijn toe aan nieuwe gezichten op tv. Daarnaast zijn er ook kijkers die Chantal – die blij is met de aandacht voor de misstanden bij The Voice – weer eens een ‘goed en inhoudelijk’ programma gunnen.

Waarschijnlijk maken we de kijkers een stuk vrolijker met deze toplijsten met zeven fouten in Lords of the Rings en acht fouten in Pirates of the Caribbean. Maar goed, zoals gezegd was dit de eerste aflevering van Fout Maar Goud. Het zou kunnen dat kijkers gewoon nog een beetje moeten wennen. Zelf een kijkje nemen?

Fout Maar Goud zie je elke donderdag om 20:30 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder