Dione de Graaff in De Avondetappe van NOS op NPO 1

Veronica Superguide logo
Dione de Graaff in De Avondetappe van NOS op NPO 1

"Kutkrekels" verpesten De Avondetappe en kijkers zijn BOOS

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Dat was even flink afzien zeg, voor kijkers van De Avondetappe op NPO 1. Terwijl Dione en haar analisten superserieuze gesprekken voerden over doping, tjirpten een stel irritante krekels er doorheen. 

En nee, niet om een ongemakkelijke stilte op te vullen. Gewoon DE HELE TIJD. Twitteraars vielen over elkaar heen om te roepen hoe irritant het wel niet was. Op een gegeven moment wist de crew achter De Avondetappe 't geluid te beperken, maar het merendeel van de uitzending kreeg een oorverdovend getjirp met zich mee. 

"Kutkrekels"

Gewoon, omdat het stiekem ook best wel geinig was, nemen we graag nog een stel haatreacties met je door. Want dit peloton van krekels hield de gemoederen flink bezig. 

Kritiek op De Avondetappe 

Het is niet voor het eerst dat De Avondetappe dit seizoen onder vuur ligt. Want hoewel het ergens nog wel geinig is dat een stel krekels zoveel aandacht opeist, was het typetje dat de afgelopen tijd het programma afsloot, juist niet grappig. Kijkers ergerden zich mateloos aan een terugkerende sketch van Kasper van Kooten. Die is nu zelfs helemaal verwijderd. Hadden ze met die krekels óók (iets eerder) moeten doen!

NOS De Avondetappe is elke avond rond 22:10 te zien op NPO 1.

Lees verder