Jack Spijkerman in Kopspijkers

Veronica Superguide logo
Jack Spijkerman in Kopspijkers

Zappen is zinloos: Kopspijkers vanavond voor één keer terug op de buis

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Kopspijkers was tien jaar lang de onbetwiste winnaar van de zaterdagavond. Vanavond keert deze satirische klassieker voor één keer terug op tv!

Baaldag

The Voice of Holland trekt iedere week tegen de twee miljoen kijkers. Maar als Kopspijkers die aantallen haalde, hadden ze een baaldag. Het satirische programma liep van 1995 tot 2005 en trok vaker wel dan niet rond de 3,5 miljoen kijkers. Iedere zaterdagavond schakelde half Nederland in om te zien hoe Spijkerman en zijn collega’s het nieuws van de afgelopen week op de hak zouden nemen. Daarnaast won het programma zo’n beetje alle televisieprijzen die er te winnen zijn. Bijna vijftien jaar na de laatste uitzending maakt Kopspijkers een eenmalige comeback!

Typetjes

Onder de naam DWDD Heimwee: Kopspijkers komt het team achter deze comedyklassieker vanavond nog één keer bij elkaar. Natuurlijk zal Jack Spijkerman de presentatie voor zijn rekening nemen. Daarnaast zullen Peter Heerschop, Viggo Waas, Hans Sibbel, Owen Schumacher, Erik van Muiswinkel, Sanne Wallis de Vries en Paul Groot opnieuw in de huid kruipen van hun favoriete typetjes. Cabaretiers Bert Visscher en Brigitte Kaandorp spelen het Kopspijkerspel. Kortom, zappen is zinloos!

Je ziet DWDD Heimwee: Kopspijkers vanavond om 21.30 uur op NPO 1.

Lees verder