Viola Holt

Veronica Superguide logo
Viola Holt

Komt Viola Holt terug op tv?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Binnenkort brengt SBS6 tv-dino De 5 Uur Show terug op de buis! Krijgt oud-presentatrice en boegbeeld van het programma, Viola Holt, ook een rol in die revival?

Nou, we zullen maar meteen met de deur in huis vallen: nope! Shownieuws vroeg zich af of Viola wat voelt voor een tv-comeback, maar dat vond ze een beetje lachwekkend. "Hahaha, néééé, ben je gek!", schatert ze wanneer het programma vraagt of ze al is benaderd.

Caroline en Irene?

Nou, duidelijke taal! Wel denkt Viola - die De 5 Uur Show van 1989 tot en met 1998 presenteerde - dat Caroline Tensen en Irene Moors mogelijk interesse hebben. "Ik weet van Caroline en Irene, die hebben mij jáááren geleden, toen ik het nog deed, al gezegd dat ze dat ook zouden willen. Ik gun het die meiden van harte."

Komt Viola Holt terug op tv?

5 Uur Live verdwijnt

Viola zou overigens een duo-presentatie aanraden, en niet om de dag een andere presentatrice. "Dat zullen ze wel niet doen, maar dat lijkt me leuk." En die 'ze' is natuurlijk SBS. Die brengt De 5 Uur Show na al die jaren weer terug op tv. Over een paar maanden moet het gaan gebeuren! En dat gaat overigens ten koste van RTL 4's 5 Uur Live. Beide programma's zijn van de Goede Doelen Loterij en die gaan natuurlijk niet twee programma's met elkaar laten concurreren.

De 5 Uur Show, die nog géén presentatoren heeft, komt vanaf maandag 31 augustus om 17:00 uur dagelijks op SBS6.

Lees verder