Chandler Riggs wil terug als Carl in The Walking Dead

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chandler Riggs wil terug als Carl in The Walking Dead

Chandler Riggs wil terug als Carl in The Walking Dead

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Ruim een jaar nadat zijn personage Carl ('CORAL!!!') zich na een zombie-beet van het leven beroofde, wil Chandler Riggs best terugkeren in The Walking Dead!

Dat meldt Screenrant. Carl Grimes – het zoontje van Rick en Lori – was er vanaf het prille begin bij. Veel fans voelen sinds de helft van seizoen 8 een gapend gat nadat Carl doodging. Mogelijk is er voor die fans nu goed nieuws.

Terugkeer

Op een Walking Dead-beurs in Londen onthulde de jonge acteur zijn grote wens. “Het zou geweldig leuk zijn. Ik zie dat wel zitten”, vertelt hij over een mogelijke comeback. De serie is op weg naar een tiende seizoen – misschien wel met Carl?!

Beetje spijt

Chandler is niet de enige TWD-ster die een beetje spijt lijkt te hebben van zijn vertrek (al was dat in Chandlers geval niet enkel zijn beslissing). Eerder biechtte papa Rick (Andrew Lincoln) al op dat hij baalt. Als een stekker.  

En nu?

We weten natuurlijk dat we Rick niet hoeven te missen: die komt sowieso terug in zijn eigen TWD-filmtrilogie. Maar… Chandler niet. Wellicht komt hij terug in de hallucinatie van één van de personages (dat is vaker gebeurd) of duikt hij op in een flashback?

Lees verder