Kim verlaat Een Jaar van Je Leven definitief vanwege zieke vader

Steeds meer deelnemers verlaten SBS6-programma Een Jaar van Je Leven. Woensdagavond besloot ook Kim om naar huis te gaan. De keuze volgt nadat ze een update krijgt over de gezondheid van haar vader. “Ik had me hier al op voorbereid."

Kim in Een Jaar van Je Leven
© SBS6

Chronische ziekte

Kims vader wil een einde aan zijn lijdensweg maken. Hij heeft namelijk Multiple Sclerose, een chronische ziekte van het centrale zenuwstelsel. "Het gaat niet zo goed met mijn vader, maar dat wist ik al", vertelt een emotionele Kim. "Ik had me hier al op voorbereid."

Tijd met familie

In eerste instantie besluit Kim het programma tijdelijk te verlaten, maar na een uur keert ze alweer terug met het nieuws dat ze definitief naar huis gaat. Kim wil liever tijd met haar familie spenderen, dan dat ze alleen aanwezig is wanneer haar vader overlijdt. Haar vader steunde haar keuze om mee te doen aan Een Jaar van Je Leven.

Moeilijk

Kims vertrek komt hard aan bij de resterende bewoners. Vooral Jeff heeft het er moeilijk mee en geeft aan zelf ook het programma te willen verlaten. Het is niet de eerste keer dat een bewoner onverwacht vertrekt. Ook Martin vertrok ineens nadat hij een brief kreeg van zijn vriendin Mexx.

Je ziet Een Jaar van je Leven elke dag op SBS6 om 18.20 uur.