Waarom ging Martin onverwacht weg uit Een Jaar van je Leven?

Kijkers van Een Jaar van je Leven werden opgeschrikt door het plotselinge vertrek van Martin. Zijn vriendin Mexx, die eerder het huis moest verlaten, schreef hem een brief en toen Martin deze las besloot hij direct naar huis te gaan. Het was onduidelijk wat er in de brief stond, maar er is nu eindelijk opheldering.

Martin vertrekt uit Een Jaar van je Leven
© SBS6

Martin en Mexx zorgden voor veel ophef in Een jaar van je Leven. Zo moest de regie al eerder een keer ingrijpen. Maar nu lijkt het erop dat kijkers definitief afscheid hebben genomen van het stel nu ook Martin naar huis is.

De brief

Martin ontving een brief van zijn vriendin Mexx en besloot direct naar huis te gaan. Op Instagram maakt ze duidelijk wat ze had geschreven. De realityster had het erg zwaar zonder Martin. “Zo zwaar dat ik in de laatste week het besef kreeg dat ik nergens meer zin in had en mijn huis niet eens meer uit wilde. Ik was 24/7 gefocust op de livestream.” Het stel had afgesproken dat ze het aan Martin zou laten weten als het te moeilijk werd. "Na een aantal weken heb ik daarom besloten dat Martin uiteindelijk toch echt recht had om te weten hoe het echt met mij ging (zoals afgesproken)." De trouwe Martin dacht er geen seconde over na en ging direct naar zijn geliefde.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post

Post van Mexx op Instagram
© Instagram/Mexx

Verwerkingsproces

De ervaring van Mexx en Martin binnen Een Jaar van je Leven valt hen zwaar. Ze moeten het dan ook nog een plekje geven. "Mijn verwerkingsproces van gebeurtenissen tijdens mijn deelname staat er natuurlijk niet los van, dit proces ga ik nu voortzetten en dat komt uiteindelijk helemaal goed. Zeker met de steun van Martin."

Je ziet Een Jaar van je Leven elke dag op SBS6 om 18.20 uur.