Ferry Doedens in Socials, Seks en Centen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ferry Doedens in Socials, Seks en Centen

Vanavond: Ferry Doedens’ OnlyFans in Socials, Seks en Centen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Ferry Doedens verbaasde vriend en vijand toen hij een goedlopend OnlyFans-account bleek te hebben, waar fans betalen voor sexy foto’s. In de nieuwe reeks Socials, Seks en Centen vertelt Doedens over zijn nieuwe carrière, en of hij dit werk wil blijven doen.

In Socials, Seks en Centen showt Ferry Doedens hoe hij zijn beruchte OnlyFans-account runt. Hoewel hij veel geld verdient door zijn blote fluit te laten zien op het Internet, twijfelt de acteur constant aan zijn keuze. “Ik werd wakker met het gevoel: Wat ben ik aan het doen? Ik moet hier nu mee stoppen… Ik wil niet met m’n blote willie op het Internet staan, wat ben ik in godsnaam aan het doen? En het gevoel dat ik nu twaalf jaar lang m’n carrière heb weggegooid is ook sterk aanwezig…”

Doedens begon met zijn OnlyFans-account omdat hij geen andere optie zag nadat hij werd weggestuurd bij Goede Tijden, Slechte Tijden. “Je werkt elke dag en dan… bam. Wat nu? Wat moet ik doen? Er was geen plan, ik had het gevoel dat niemand meer met me wilde werken vanwege alle persberichten: “Ferry Doedens ontslagen.”

Hoort Ferry Doedens wel op OnlyFans?

Voor Socials, Seks en Centen showt Doedens hoe zijn werkdag eruit ziet, en praat hij met vrienden en familieleden over zijn OnlyFans-praktijken. Is dit wel een wereld waar de acteur thuishoort?

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Doedens was vorige week te gast bij Beau van Erven Dorens, en de talkshowhost zei dat hij zich een beetje zorgen maakte na het zien van de serie. “Ik zie een jongen die op de rand van zijn bed zit en een beetje ‘lost’ is, snap je wat ik bedoel?”

Socials, Seks en Centen zie je vanaf 26 april wekelijks op NPO3, vanaf 20:25 uur.

Lees verder