Waldemar Torenstra als De Cock in Baantjer: Het Begin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Waldemar Torenstra als De Cock in Baantjer: Het Begin

Kijkers verstaan geen drol van Baantjer: Het Begin

|
|

Laatste update:

Gisteren ging de langverwachte prequel-serie Baantjer: Het Begin van start op RTL 4. Maar niet iedereen was daar even blij mee. Veel kijkers klagen namelijk dat ze helemaal niks konden verstaan!

RTL 4 zond gisterenavond de eerste twee afleveringen uit. Het hele seizoen kun je overigens ook al bingen op Videoland. Online klinkt vooral heel veel geklaag van kijkers die er geen drol van konden verstaan vanwege de slechte geluidskwaliteit. En ook dat platte Amsterdamse accent van bijvoorbeeld Tygo Gernandts agent Tonnie Montijn is zonder ondertiteling gewoonweg niet te volgen, zo klinkt de kritiek. 

Film of serie?

Overigens bleek dit niet de enige irritatie. Sommigen vonden het ook nogal verwarrend dat aflevering 1 en 2 eigenlijk precies hetzelfde waren als de gelijknamige film die eerder dit jaar uitkwam. In feite is het exact de film, maar dan opgesplitst in twee afleveringen. Beetje jammer natuurlijk...

Baantjer: Het Begin

Vanaf aflevering 3 gaat de serie pas verder met de gebeurtenissen na de film. Dan wordt Waldemar Torenstra's Jurre de Cock ook gekoppeld aan een nieuwe partner, Andy Ruiter (Yannick Jozefzoon). Die aflevering is zondagavond om 22.00 uur te zien op RTL 4. Of natuurlijk nu al, mocht je een Videoland-abbo hebben!

Lees verder