Ronald Koeman, Hoge Bomen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ronald Koeman, Hoge Bomen
RTLTV

Kijkers van Hoge Bomen: 'Tenenkrommend en awkward'

|
|

Laatste update:

De kijkers van Hoge Bomen kregen acuut plaatsvervangende schaamte, toen presentator Jeroen van der Boom Wij Houden Van Oranje tegen Ronald Koeman begon te zingen.

 

Ronald Koeman was zaterdagavond te gast bij Hoge Bomen, waar Jeroen zoals elke keer hoogtepunten uit het leven van zijn gasten bespreekt. Bij de voormalig profvoetballer en coach bestond dat onder andere uit beelden van zijn tijd op het veld, beelden met legendes zoals Johan Cruyff en Ronald Gullit en familiekiekjes. Ook kwamen collega's uit het vak aan het woord, die natuurlijk niets dan lovende woorden voor hem over hadden.

Ronald Koeman en Jeroen van der Boom in Hoge Bomen

Wij Houden Van Oranje

Die lovende woorden: dat konden kijkers niet al te lang aanhoren. Maar het werd volgens hen pas echt genant toen Jeroen van der Boom uit het niets achter zijn piano kroop en het bekende Wij Houden Van Oranje begon te zingen.

Jeroen van der Boom in Hoge Bomen

Awkward

Ronald Koeman zelf leek het aardig aan te kunnen, maar kijkers van Hoge Bomen moesten zo te zien met spoed naar de eerste hulp om hun tenen recht te laten zetten. Het merendeel noemde het optreden van de zanger 'tenenkrommend' en 'awkward'.

Er zijn ook genoeg ontroerende momenten in Hoge Bomen, zoals het optreden van deze zangeres, waar cabaretier Najib Amhali erg van onder de indruk was. Maar ook het gesprek met presentator en stylist Fred van Leer vorig jaar, over het persoonlijke drama waar hij toen mee te maken kreeg.

Lees verder