First Dates

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
First Dates
First DatesTV

Kijkers van First Dates in shock om lompe date: 'Je bent toch geen transgender?'

|
|

Laatste update:

De kijkers van het BNN-programma First Dates vonden date Tom ontzettend onbeschoft, toen hij aan zijn first date vroeg of ze transgender was. 'Hij vroeg het echt!'

Tom was maandag op date met Briony. Tom was op zoek naar een meisje dat in ieder geval geen drama queen was, en dat leek op het eerste gezicht wel een goede match voor de nuchtere Briony: die studeert, geen alcohol drinkt en veel creatieve hobby's heeft.

First Dates

Appelsap en alcohol

Tijdens het First Dates-diner gingen de vragen heen en weer. De hobby's van de twee studenten leken niet verder uit elkaar te liggen. Tom hield van drinken en lol trappen met vrienden. Briony bestelt liever appelsap, houdt van met make-up bezig zijn en gaat graag naar musea, waarna Tom zich afvroeg of er eigenlijk veel musea in Nederland zijn. Hij kende namelijk alleen het Rijksmuseum en 'een openluchtmuseum', de laatste keer dat hij zelf de binnenkant van een museum had gezien was op de middelbare school.

'Zou kunnen toch?'

De lompe kant van Tom kwam tijdens First Dates om de hoek kijken, toen het onderwerp op make-up aankwam. “Is dat niet supermoeilijk, make-up opdoen en zo?”, vroeg hij aan Briony. “Want ik ben bang dat als je het eraf haalt, je een heel andere kop hebt.” Daar bleven de complimenten niet bij. “Maar je bent geen transgender, zou kunnen toch?", vroeg hij. Zelf kon Tom wel lachen om de pijnlijke opmerking, maar kijkers van First Dates vonden hem vooral erg onbeschoft.

First Dates

Lompe hork

De grootste verrassing van deze First Dates was waarschijnlijk dat Briony Tom nog wel een keertje wilde zien, en dat Tom in eerste instantie twijfelde. Kijkers snapten er niks van en vonden dat Briony wel beter kon krijgen dan deze "lompe hork".

Je kunt bijna kwartetten met de excentrieke figuren die langskomen bij First Dates: van boomknuffelaars tot amateurzangers. En wist je dat Denice moest liegen om gastvrouw van het datingprogramma te worden?

Je ziet First Dates elke werkdag op NPO3, vanaf 19:25 uur.

Lees verder