Steenrijk, Straatarm

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Steenrijk, Straatarm
SBS

Kijkers twijfelen over intenties rijk gezin in Steenrijk, Straatarm

|
|

Laatste update:

Deze week in Steenrijk, Straatarm bestaat het ‘steenrijke’ gezin uit twee vrouwelijke vastgoedondernemers die samen vaak te vinden zijn in hun villa in Turkije. Ze zijn échte BFF’s en delen daarnaast ook hun succes in de wereld van vastgoed en crypto.

Coachende snobs met een onduidelijk verdienmodel

Ze hebben meerdere succesvolle bedrijven en de vrouwen benadrukken het succes ook graag. Samen hebben ze ook een coachingsplatform opgericht, speciaal voor vrouwelijke ondernemers. En het is nou net dat ‘coaching’ aspect waar de kijkers een klein beetje de kriebels van krijgen. “De zogenaamde rijke mensen zijn tegenwoordig meestal coachende snobs met een onduidelijk verdienmodel.”

Kritiek

Het is niet de eerste keer dat de Steenrijk, Straatarm-kijkers twijfelen over de intenties van het steenrijke gezin. De waarschijnlijk goedbedoelde, maar niet zo subtiele ‘woninginspectie’ door de vastgoedondernemers valt namelijk ook niet echt in goede aarde.

Money óf de fame?

Hoe oprecht en lief de dames misschien ook zijn, een oplettende kijker stuit op een bijzondere ontdekking. Op de Instagram van Christie is te zien hoe ze adverteren met ‘introductiekorting’ (met de code STEENRIJK) op hun vastgoed- en cryptocursus. Dat verraadt toch een klein beetje dat ze ook vooral een ander doel voor ogen hadden. Money voor het straatarme gezin? Of tóch vooral de fame…

Steenrijk, straatarm wordt op woensdag om 20.30 uur uitgezonden bij SBS 6. Benieuwd naar hele ontroerende Steenrijk, Straatarm momenten? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

 

Lees verder