Kijkers positief over Sam Hagens als vervanger Wilfred Genee in Vandaag Inside

Het was even schrikken voor de vaste Vandaag Inside-kijkers toen vanavond niet Wilfred Genee, maar Sam Hagens de aankondiging deed. Vanwege een ongeluk van zijn zoontje, moest Wilfred op het laatste moment afzeggen. 

Sam Hagens en Johan Derksen in Vandaag Inside
© SBS

Nadat Johan Derksen een paar weken geleden vanwege een griep thuis bleef, was het gouden trio vandaag dus wéér incompleet. Sam legt meteen uit waarom. “Op het laatste moment kon Wilfred er niet bij zijn. Zijn zoontje had een ongeluk op het voetbalveld.” 

Wie bent u?

Ondanks dat René van der Gijp bij aanvang beloofde Sam erdoorheen te loodsen, maakten ze het hem niet makkelijk. “Wie bent u en wat doet u hier”, vroeg Johan aan het begin van de uitzending aan Sam. “Jij helpt ieder programma om zeep”, vervolgde hij, doelend op het einde van HLF8.

Draai vinden

Toch lijkt dat niet het geval bij Vandaag Inside. Kijkers zijn best tevreden over Sam. “Sam Hagens mag meer Vandaag Inside doen”, juicht eentje. Een ander vindt dat hij het ‘niet slecht doet’ maar wel nog ‘zijn draai moet vinden’. “Ik denk als die vaker zou moeten invallen dat dat dan met de tijd beter zou gaan.”

Zuigskills

Er zijn ook kijkers die het ‘saai’ vinden zonder Wilfred, ze vinden dat Sam zijn ‘zuigskills’ mist. “Wilfred kun je niet zomaar vervangen, de enige die dat wel kan is Hélène Hendriks.”

Vandaag Inside is doordeweeks om 21.35 uur te zien op SBS6.