Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland
Meiland

'Kijkers klaar met klussende Meilandjes'

|
|

Laatste update:

Hoewel de familie Meiland nog steeds een miljoen-publiek trekt op SBS6, zwelt de inhoudelijke kritiek op Chateau Meiland aan. Het zevende seizoen is in volle gang, maar kijkers lijken inmiddels een beetje uitgekeken te zijn op de familie.

Auteur: Story - Paulien Bergwerff

De aflevering - met daarin een zeer emotionele Maxime Meiland - startte veelbelovend. De hele club - Martien, Erica, Montana, Dirk én Maxime - rijden naar Frankrijk om weer een nieuw ‘chateau’ op de kop te tikken. Ouderwets gezellig, zou je denken. Maar helaas vielen de bezichtigingen tegen en reden ze direct terug naar Nederland.

Klaar met klussen 

Het muurtje in het tuinhuisje is inmiddels gesloopt, maar daar is ook alles mee gezegd. De rest van het tuinhuisje moet ook nog worden gestript, de oude bel moet nog een plek krijgen en er moet een afvoer vanuit de garage worden aangelegd. Genoeg materiaal om weer een hele aflevering van Chateau Meiland te vullen. Maar de kijkers thuis zijn wel klaar met het kijken naar bouwvallen en klussende Meilandjes.

Eentonig 

'Ik word een beetje moe van dat 'zinloos decadent klussen'. Zo noem ik het maar', schrijft iemand op Twitter. Weer iemand anders laat weten: 'Alle afleveringen van dit seizoen van Chateau Meiland gaan over het slopen van hetzelfde bijgebouwtje. #eentoning #slaapverwekkend #toch?'

Je las een artikel van Story

Bron: Story

Lees verder