Deelnemers voor Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 7

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deelnemers voor Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 7

Kijkers in shock: deze EOTB-ster moet zijn koffers pakken!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De vaste kijkers van Ex On The Beach: Double Dutch kregen vandaag de schrik van hun leven. Eén van de originele deelnemers moest direct zijn koffers pakken... en dat had alles van doen met de zojuist aangespoelde ex van Sander.

De kandidaten hadden het in deze zesde aflevering gezellig op een bootfeestje, maar de Tablet of Terror gooide voor de zoveelste keer roet in het eten...

Nieuwe ex, nieuwe power

Elke nieuwe ex krijgt een power, en deze week had dat extreem veel invloed. De zojuist aangespoelde Isidora, de ex van Sander dacht nog dat ze 'gezellig' op date mocht met twee mannen, maar niets bleek minder waar. "Goedemiddag, Isidora. Als ex heb je nog een date tegoed: de champagne staat koud op het voordek. Neem je tijd om Danny en Odim beter te leren kennen." Alleen besefte ze toen nog niet dat deze date een zure afloop zou hebben...

Exit voor...

Na flink wat gebabbel en gelach krijgt ze opnieuw de schrik van haar leven door die vervelende Tablet. "Isidora, als ex krijg je ook een extra power. Je extra power is dat je een van je dates weg moet sturen. Maar je krijgt twee minuten de tijd om te overleggen met je ex." De keuze liet ze uiteindelijk over aan Sander en hij besloot om Danny te saven... Odim met een mond vol tanden achterlatend.

Onaangename verrassing

Vooral Odims maatje (en wie weet potentiële lover)  Jørney heeft het er maar moeilijk mee. "Wat moet ik doen dan? Dit slaat nergens op, ouwe. Ik ga ook weg." Daarvan weet hij haar gelukkig te overtuigen, maar echt blij is ze niet. "Je weet natuurlijk altijd dat er iets kan gebeuren. Je moet je daar mentaal op voorbereiden, maar ik vind het wel jammer natuurlijk." En dat gevoel begrijpen de kijkers maar al te goed.

Lees hieronder enkele reacties op zijn exit! 

Ex on the beach is iedere zondagavond om 21.30 uur te zien op MTV.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder