Steenrijk, Straatarm

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Steenrijk, Straatarm

Kijkers genieten van laatste Steenrijk, Straatarm

|
|

Laatste update:

Kijkers genoten van de (voorlopig) laatste aflevering van Steenrijk, Straatarm. Zowel alleenstaande moeder Vera als de ‘rijke’ Wendy en Niek maakten een geweldige indruk op de kijkers met hun positieve instelling.

Moeder Vera is een paar jaar geleden gescheiden en zorgt voor haar drie kinderen terwijl ze parttime werkt. Ze doet haar best maar vooral de kinderen krijgen regelmatig opmerkingen naar hun hoofd “omdat ze een fiets bij de kringloop halen.” Vera: “Af en toe worden ze wel gepest. Dan breekt je hart als moeder zijnde.”

De slotaflevering van Steenrijk, Straatarm bevatte geen uitzichtloos leed, maar wél twee sympathieke gezinnen. Wendy en Niek wonen comfortabel op het platteland, met Wendy’s ouders in een ‘kangoeroewoning’ op het erf, maar zonder overdreven overdaad. Oplettende kijkers spotten zelfs grappend een Senseo-apparaat in de keuken.

Kijkers leefden mee met de twee sympathieke gezinnen: voor hetzelfde geld hadden de rollen omgekeerd kunnen zijn.

Vera trakteert haar zoontjes op een autoritje in een snelle auto en haar dochtertje op een paardrijles. Zo'n dier is op papier trouwens leuker dan in het echt! Het meisje is al snel behoorlijk bang en breekt de les af...

Steenrijk, Straatarm

Niek en Wendy proberen Vera te helpen daar haar verwaarloosde tuin een beetje op te knappen. Wendy en Niek beseften zich door hun week met een klein budget dat ze eigenlijk veel te weinig letten op wat ze uitgeven en willen dit in de toekomst beter doen.

Vera is in de tussentijd nog bezig met een opleiding op haar werk in de zorg. Hopelijk breken er binnenkort betere tijden aan!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder