Kijkers gaan los op Monica Geuze in De Slimste Mens

Door Redactie
Monica Geuze

Gisteravond was Monica Geuze de nieuwe uitdager in de populaire NPO-quiz De Slimste Mens. Veel kijkers lieten zich horen op Twitter nadat de influencer soms wat opvallende antwoorden gaf. Het is Monica zelf die als laatste lacht: zij is door naar de aflevering van vanavond.

De vlogger kreeg het voor de start van het spel al flink te verduren op sociale media, puur om haar deelname als persoon. Monica deelde op haar Instagram-stories de haatberichten. 

Haar reactie? Een eyeroll en het bericht "Tot morgen!"

Kijkers gaan los op Monica Geuze in De Slimste Mens

Hongkong

Toen presentator Philip Freriks aan Monica vroeg in welke Amerikaanse stad de zogenoemde Space Needle staat, antwoordde ze met Hongkong. Een random gokje, volgens de deelnemer zelf.

Boze Twitteraars

Het is niet de eerste keer dat kijkers hun frustraties uiten over de kennisquiz. De Slimste Mens maakte eerder dit seizoen zelf óók fouten in een uitzending, wat boze Twitteraars opleverde.

Monica Geuze in Slimste Mens

Ondanks een aantal grote missers speelde de vlogger niet slecht. Ze gaf genoeg goede antwoorden om door te gaan naar de volgende uitzending. We gaan zien of het haar vanavond weer gaat lukken!

De Slimste Mens is elke werkdag om 20:40 te zien op NPO2.