Kijkers enthousiast over terugkeer Dragons' Den

Door Redactie
Dragon's Den, Sander Schimmelpenninck

Het populaire ondernemersprogramma Dragons' Den keerde gisteravond na tien jaar terug op de Nederlandse tv met Sander Schimmelpenninck als presentator. Ruim 1 miljoen mensen zagen hoe de kandidaten de jury - bestaande uit Nikki Plessen, Michel Perridon, Pieter Schoen, Won Yip én Shawn Harri - probeerden te overtuigen om te investeren in hun idee.

Van een elektrische loopbandfiets, een plantaardige maaltijdbox tot een parfumsample-bedrijf, de ideeën en pitches van de kandidaten liepen gisterenavond behoorlijk uiteen in de eerste aflevering van Dragons' Den. De kijkers leefden dan ook helemaal mee. "Wat een leuke broer en zus met hun parfummobiel", zo schreef een kijker op Twitter. Benieuwd naar de overige reacties? Zie hieronder een selectie.

Beginnend ondernemers

In Dragons' Den mogen beginnend ondernemers hun bedrijfsplan, dienst of product pitchen aan een groep investeerders. Als één (of meerdere) van deze durfkapitalisten er wel iets in ziet, komt er een zak geld tevoorschijn. Wie mag er met het bedrijf in zee? Of druipt de deelnemer af zónder dat er ook maar iemand wil investeren? Heb je de aflevering van gisteravond nog niet gezien? Bekijk 'm hier terug.

Dragons' Den is elke zondag om 21:30 uur te zien op NPO 1.