Kijkers De Verraders weten nu al wie ze leuk vinden en wie direct weg mogen

Terwijl de deelnemers van het nieuwe seizoen van De Verraders nog aan elkaar aan het snuffelen zijn, heeft de kijkers al besloten wie direct op de bus naar huis gezet mag worden. Maar er is ook een deelnemer die mensen direct al sympathiek vinden.

Check hier onze De Verraders-overzichtspagina met het laatste nieuws én meer!

De deelnemers van het nieuwe seizoen van De Verraders

In een programma waar twintig BN'ers aan meedoen uit alle hoeken van de media, is er een dikke kans dat je niet iedereen kent die meedoet. Dat is dit seizoen ook geen uitzondering. Maar de eerste kennismaking met sommige van die BN'ers is direct al niet bevallen. Maar er is er ook eentje die direct al de harten van de kijker steelt, net als hij bij Wie is de Mol? deed.

Weg met de influencers

Dat iemand die zichzelf influencer noemt niet direct de sympathie van de kijker zal krijgen, is niet zo verrassend. Want wat is of doet een influencer nou precies? Maar als ze dan vervolgens ook nog heel vervelend het spel spelen, dan is het oordeel snel geveld. En dus hopen veel kijkers dat influencers Selma Omari en Jessie Maya direct hun koffers weer mogen pakken. Wat zeer goed mogelijk is als de rest van de groep ze wegstemt. Zowel Selma als Jessie kiezen direct voor zichzelf en dat vindt de groep op z'n zachtsts gezegd niet zo leuk. Zo ook de kijker.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Sympathieke Nathan

Hoe geminacht de twee influencers worden, hoe geliefd is oud-voetballer Nathan Rutjes direct al. Dat is niks nieuws, want ook als deelnemer aan Wie is de Mol? was hij direct al een publiekslieveling. Hij viel vanavond al weer op door de fanatieke lol die hij heeft in het spel. En dat viel de kijker ook op.

De Verraders zie je elke vrijdagavond om 20.00 uur op RTL 4.