Kevin Spacey als Frank Underwood in House of Cards

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kevin Spacey als Frank Underwood in House of Cards

Kevin Spacey terug als Frank Underwood in bizarre kerstvideo

|
|

Laatste update:

Na een reeks niet al te frisse beschuldigingen aan het adres Kevin Spacey zit de Oscarwinnaar werkeloos thuis. Maar de acteur heeft een vreemde manier gevonden om toch in de spotlights te blijven.

Misbruik

In 2017 werd Kevin Spacey door verschillende mannen beschuldigd van seksueel misbruik. Hoewel de acteur nooit is veroordeeld, was het voor Netflix reden genoeg om de samenwerking met de hoofdrolspeler uit House of Cards te beëindigen. En het duurde niet lang voordat de rest van Hollywood volgde. Maar Spacey laat zich niet zomaar aan de kant zetten. Gisteravond kroop hij opnieuw in de huid van Frank Underwood om een bizarre kerstvideo op te nemen.

Traditie

“Je dacht toch niet dat ik de kans zou missen om je een vrolijk kerstfeest te wensen?”, opent Spacey de nogal creepy video met de raadselachtige titel ‘KTWK’. In de rol van Frank Underwood vertelt hij hoe het inmiddels met hem gaat. “Het is een vrij goed jaar geweest, en ik ben dankbaar dat het beter gaat met mijn gezondheid”, aldus de acteur. Het is trouwens niet de eerste keer dat Spacey aan de vooravond van kerst opduikt als Frank Underwood. Vorig jaar verspreidde hij een vergelijkbare video op kerstavond. Is dit dan het begin van een nieuwe kersttraditie?

Lees verder