Kevin Spacey doorbreekt stilte met bizarre video

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kevin Spacey doorbreekt stilte met bizarre video

Kevin Spacey doorbreekt stilte met bizarre video

|
|

Laatste update:

Kevin Spacey reageerde gisteravond in een video op de beschuldigingen van seksueel misbruik aan zijn adres... maar dan wel als Frank Underwood uit House of Cards!

Sluw

Ruim een jaar nadat de carrière van Kevin Spacey instortte als een kaartenhuis, laat de acteur weer van zich horen. In een bizarre video die hij online plaatste suggereert de tweevoudig Oscarwinnaar dat de beschuldigingen van seksueel misbruik aan zijn adres vals zijn. Opmerkelijk genoeg doet hij dat als Frank Underwood, de sluwe politicus die hij jarenlang speelde in de Netflix-serie House of Cards!

Comeback

In de video verklaart Spacey: “Jullie zouden niet oordelen zonder te feiten te kennen, toch? Als ik niet de prijs heb betaald voor de dingen die wel heb gedaan, zal ik die zeker niet betalen voor de dingen die ik niet heb gedaan.” Daarnaast hint hij op een comeback als Frank Underwood in de video: “Ik weet wat jullie willen. Jullie willen me terug.” Daarbij wijst hij er fijntjes op dat niemand Underwood heeft zien sterven in de Netflix-serie.

Aangeklaagd

De timing van de video is ook opvallend. Slechts enkele minuten ervoor werd bekend dat hij wordt aangeklaagd voor seksueel misbruik van een achttienjarige man. Het voorval zou twee jaar geleden hebben plaatsgevonden. Op 7 januari moet Spacey zich verantwoorden voor de rechter. The Hollywood Reporter meldt dat Netflix niet wil reageren op de spraakmakende video.

Lees verder