Home Alone

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Home Alone

Kerst 2020: wanneer komt Home Alone op tv?

|
|

Laatste update:

Home Alone kijken zit tegenwoordig echt wel op het niveautje gourmetten; Kersttradities die niet mogen ontbreken. Nou, wat dat betreft past dat wat we nu gaan zeggen precies in de deprimerende 2020-mood: Home Alone komt dit jaar niet op tv. Maar... je kunt de films gelukkig gewoon streamen!

Ja, we zeggen het er maar meteen bij voordat je ergens een veel te oude videoband of dvd wil scoren om zo toch die traditie in ere te houden. Het is dus niet nodig. Disney+ heeft dus gewoon drie Home Alone-films!

Home Alone op Disney+

De nog altijd superpopulaire kerstklassieker met Macaulay Culkin is al enige tijd in handen van Disney. Sinds de komst van Disney+ naar Nederland is dat nu dé optie om de klassiekers te kunnen kijken op je tv. Je kunt er terecht voor Home Alone (1990), Home Alone 2: Lost in New York (1992) - allebei met Kevin als hoofodpersonage - en ook Home Alone 3 uit 1997. Hierin speelde een piepjonge Scarlett Johansson Molly, de zus van de namaak-Kevin McCallister ‘Alex’.

Nog meer kerstfilms, maar dan wel op tv

Gelukkig brengen de Nederlandse tv-zenders ons tijdens de kerstperiode toch nog wel in die good ol' holiday-sfeer, wees maar niet bang. Love Actually, The Holiday en natúúrlijk Die Hard staan gewoon in de tv-planning. Ga naar ons ultieme kerstfilms op tv-overzicht om je agenda alvast bij te werken!

Lees verder