Katey Sagal keert terug als Gemma Morrow in Mayans MC

Veronica Superguide logo
Katey Sagal keert terug als Gemma Morrow in Mayans MC

Katey Sagal keert terug als Gemma Morrow in Mayans MC

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We zaten al te wachten op de eerste berichten over Sons of Anarchy-castleden die terug zouden keren in de spin-off Mayans MC, en de eerste is nu bevestigd. Katey Sagal zal in tenminste één aflevering opnieuw te zien zijn als de ijskoude Gemma Morrow. En om dat uit te leggen komen hier wat SPOILERS of Anarchy.

Hoe kan dat dan?

Op de Comic Con in San Diego vertelde bedenker Kurt Sutter onlangs dat Mayans MC zich drie jaar na het laatste seizoen van Sons of Anarchy af zal spelen. Dat betekent dus automatisch dat we Morrow alleen terug kunnen zien in flashbacks, omdat zij door haar eigen zoon Jax Teller om zeep werd geholpen in dit laatste seizoen. (Ja wat nou, we zeiden toch al duidelijk SPOILERS in de vorige alinea?) 

Sutter heeft nu inderdaad aan Entertainment Weekly verklapt dat Sagal in de eerste aflevering van Mayans MC op zal duiken in een flashback naar acht jaar geleden. Theoretisch maakt dit dus ook de weg vrij voor gastoptredens van bijvoorbeeld Charlie Hunnam of Ron Perlman.

Married with... the creator of Sons of Anarchy

Niet onbelangrijk om te vermelden dat Sutter en Sagal ook getrouwd zijn. Het is dus passend dat zij het eerste terugkerende castlid is in een spin-off serie die wederom net als Sons of Anarchy zelf bedacht is door haar man. De rossige actrice gaat het nog druk krijgen, want er gaan nu ook geruchten over een reboot van Married With Children. Wie weet kunnen we haar eerdaags dus weer zien rondparaderen als Peggy Bundy, de rol waar ze beroemd mee werd.

Lees verder