The Kardashians-Jenners

Veronica Superguide logo
The Kardashians-Jenners
HollywoodOphefRealityKardashians

Kardashians in de rechtbank voor zaak tegen Blac Chyna

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Naomi Patty

Kim en Khloe Kardashian en Kylie en moeder Kris Jenner waren maandag aanwezig bij de juryselectie van de rechtszaak die hun ex-schoonzus/dochter Blac Chyna tegen hen heeft aangespannen. Opvallende afwezige was broer Rob Kardashian, de ex-verloofde van Blac Chyna.

Sekstape

Maandag is er in de rechtbank van Los Angeles een juryselectie gemaakt voor de zitting tegen de Kardashians/Jenners. Hierin wordt gekeken wie er wel of niet geschikt is om als jury deel te nemen tijdens het proces.

 

Toen er werd gevraagd wie er sterke negatieve of positieve gevoelens had naar reality-televisie toe, antwoordde een van de potentiële juryleden dat hij nog nooit een aflevering had gezien van The Kardashians. Maar dat hij wel de sekstape van Kim Kardashian had gezien en dus niet onpartijdig kon zijn in de zaak. De rest van de jury lachte hier hard om. De zussen en moeder konden hier alleen niet om lachen.

Knipperlichtrelatie 

Rob Kardashian en Blac (echte naam Angela White) kregen in 2016 een relatie. Amper een maand nadat zij iets kregen, maakten ze bekend dat ze verloofd waren. Deze verloving heeft nooit geleid tot een bruiloft, want de twee kregen erna een knipperlichtrelatie. In november van 2016 kregen Rob en Blac hun dochter Dream. Helaas was hun relatie geen dream, want na een knipperlichtrelatie van ongeveer een jaar, zijn ze in 2017 officieel uit elkaar gegaan.

Tijdens hun knipperlichtrelatie kregen ze hun eigen spin-off show van Keeping up with the Kardashians. In de serie Rob & Chyna konden de fans meegenieten van hun onstuimige relatie en de zwangerschap van Chyna. De spin-off werd al na één seizoen gecanceld en dit is waarom de hele rechtszaak tegen de Kardashians/Jenners begon.

Verwoeste televisiecarrière 

Volgens de ex-verloofde van Rob zou de familie van haar ex ervoor gezorgd hebben dat de show gecanceld werd. Volgens haar zou er nog een tweede seizoen komen, maar nadat de relatie uit ging, zou de familie dit tweede seizoen hebben voorkomen. Hierdoor zou Chyna’s televisiecarrière verwoest zijn.

In 2017 sleepte ze de familie Kardashian/Jenner voor de rechter wegens contractbreuk en machtsmisbruik. In het begin zouden ook de zussen Kourtney Kardashian en Kendall Jenner genoemd zijn, maar uiteindelijk zijn zij er weer uitgehaald en gaat het specifiek om de andere zussen en moeder Kris.

 

Of de rechtszaak ook te zien is in de nieuwe serie The Kardashians (lees hier onze recensie van de nieuwe realityserie) is niet bekend. 

 

 

Bron: Veronica Superguide/ANP

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Dirty Lines, Tokyo Vice en Single Drunk Female. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder