Disney+ maakt releasedatum The Kardashians bekend

Door Robin Heerkens
Kris Jenner, Kourtney, Khloé en Kim Kardashian

Yass realityqueens! De nieuwe serie van de familie Kardashian/Jenner is vanaf 14 april te zien op Disney+.

Dat maakte de streamingservice zojuist bekend via een stijlvolle trailer die... eigenlijk helemaal niets over de nieuwe serie zegt. Maar goed: je fave miljardairsfamilie is terug en dat is alles wat telt!

Alle Kardashians verzamelen!

Celeb-kanonnen Kourtney, Khloé en Kim Kardashian, die nogal in de clinch ligt met haar ex Ye, en Kris, Kendall en Kylie Jenner schitteren in de trailer. Uit het clipje valt verder dus niet op te maken hoe de nieuwe realityserie, die The Kardashians gaat heten, eruit komt te zien. In een statement liet Disney+ weten: "Van de intense druk van het leiden van miljardenondernemingen tot de hilarische pret van kinderspeeltijd en ritjes naar school; de serie neemt kijkers mee in het eerlijke verhaal over liefde en leven in de spotlights."

Keeping Up With The Kardashians

De fam maakte eerder voor zender E! twintig seizoenen van de serie Keeping up with the Kardashians. In september van 2020 maakten ze bekend dat die show na veertien jaar ten einde zou komen. Een paar maanden later werd duidelijk dat ze een nieuwe serie zouden gaan maken voor Hulu, die hier bij ons op Disney+ komt.The Kardashians is vanaf 14 april te zien op Disney+.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.