Kapow! Check de rauwe trailer van de nieuwe DC-serie Titans!

Kapow! Check de rauwe trailer van de nieuwe DC-serie Titans!

Kleine jongens worden groot! Robin zegt Batman vaarwel, en vecht zelf een keiharde strijd tegen de misdaad. Bekijk de eerste trailer van de DC-serie Titans!

Na een jarenlange carrière als knechtje van Batman, staat Dick Grayson in Titans op eigen benen. Om uit de schaduw van zijn mentor te stappen, neem hij een nieuwe identiteit aan: Nightwing. In de trailer wordt al snel duidelijk dat hij Batmans lessen selectief onthouden heeft. Je zou toch nooit iemand doodmaken, Robin?

Titans

Dick Grayson, oftewel Robin/Nightwing (Brenton Thwaites), wordt opgezocht door een mysterieus meisje. Rachel Roth (Teagan Croft) worstelt met een innerlijke demoon, die af en toe eventjes naar buiten komt. Met haar bizarre toverkrachten, die worden gedreven door emoties, vecht ze onder het alias Raven.

Robin en Raven vormen al snel een team, met de buitenaardse prinses Starfire (Anna Diop), die energie kan afschieten. Beast Boy (Ryan Potter) maakt het team compleet: deze groene boy kan in elk dier kan veranderen. Het klinkt allemaal tamelijk ‘mellow’, maar de trailer van Titans is zelfs voor DC-begrippen erg duister en gewelddadig.

Doom Patrol

De verhaallijn van Titans blijft voorlopig nog even een mysterie. Wel weten we dat er acteurs zijn gecast voor de rollen van Wonder Girl (Conor Leslie) en Robin’s opvolger Jason Todd (Curran Walters). Daarnaast zijn er gastrollen voor verschillende leden van de ‘Doom Patrol’. Deze DC Comics-buitenbeentjes krijgen in 2019 hun eigen serie, die een spin-off/sequel wordt op Titans.

Het team rond Dick Grayson verschijnt dit najaar op DC Universe; het streamingplatform dat DC opzet voor haar eigen superheldenfilms en -series. In eerste instantie is DC Universe alleen in de Verenigde Staten te zien. Hoe en wanneer we in Nederland de Titans kunnen zien is nog onbekend.