Kaley Cuoco in The Flight Attendant

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kaley Cuoco in The Flight Attendant
HollywoodInterviewTV

Kaley Cuoco: ‘We missen Michiel Huisman enorm’

|
|

Laatste update:

We spreken Kaley Cuoco over seizoen 2 van The Flight Attendant: ‘Als ik vraag of ze zelf weleens ondeugende dingen gedaan hebben op het toilet, dan zwijgen ze…

‘Seizoen 2 is nog heftiger’

De meeste binge-watchers zijn fan van The Flight Attendant. De serie over een alcoholistische stewardess die wakker wordt naast een bebloed lijk wordt zó dynamisch, spannend en komisch opgediend dat stoppen met kijken geen optie meer is. Mede dankzij The Big Bang Theory-actrice Kaley Cuoco (36). “Ik heb in dat eerste seizoen iedere emotie die er bestaat wel moeten spelen. En in seizoen twee nog heftiger!“ vertelt ze enthousiast als we haar spreken. 

‘We missen Michiel enorm’

*SPOILER ALERT* Als de nerveuze Cassie Bowden wordt Kaley in de nieuwe serie wéér in een misdadig plot geslingerd. Alle fijne ingrediënten die de eerste serie uniek maakten, komen weer voorbij. Het enige dat we missen is onze eigen Michiel Huisman. In seizoen 1 zag je hem als de vermoorde Alex nog vaak Cassie’s gedachtenwereld langskomen. Hij zit dus niet in seizoen 2. Kaley: “Tja, zijn personage is behoorlijk dood, dus we konden hem niet terughalen. Het was fijn met Michiel in het eerste seizoen, we missen hem enorm.”

Kaley Cuoco en Michiel Huisman in The Flight Attendant

‘Zoveel met mij werken is niet aan te raden’

Haar ‘mind palace’ wordt deze keer niet door onze Michiel, maar door meerdere versies van Cassie zelf bezocht. En dat betekent voor Kaley in drievoud acteren: “Ze komt zelfs verschillende persoonlijkheden van zichzelf tegen, ook die waar ze een hekel aan heeft. Maar ik had er even niet bij stilgestaan dat ik die personages dus wel allemaal moest spelen. Dat was me een ervaring zeg! Ik heb nog nooit zó veel met mezelf gewerkt. Niet aan te raden trouwens.”

Kaley Cuoco in The Flight Attendant

‘Vrienden en familie mochten niet mee, mijn hond wel’

En dan was er ook nog eens de pandemie die voor eenzame momenten zorgde. Kaley: “Voorheen kon je je familie en vrienden meenemen naar de set, maar dat zat er nu niet meer in. Je mocht niemand uitnodigen om even mee te lunchen. Ik kon me daarom moeilijker ontladen, zo zonder de mensen om me heen die me echt kennen. Het leek wel een totaal andere werkomgeving.” Gelukkig werd er een uitzondering gemaakt voor Kaley’s chihuahua. “Mijn hond mocht wél een keer mee. En je kunt ‘m zelfs zien in de eerste aflevering van seizoen 2. Het is superkort, dus je moet goed kijken. Het is een kleine chihuahua en hij krijgt een mooie close-up aan het begin. Dat was een erg leuk dagje, maar ik voelde me als zo’n gestreste podiummoeder. Maar hij deed het erg goed hoor!”

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Dirty Lines, Tokyo Vice en Single Drunk Female. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

‘Ik krijg heel goede recensies van stewardessen’

Nu Kaley’s personage zo’n beetje de bekendste stewardess worden vliegreisjes ineens heel anders voor de actrice. ”Zo lollig, toen ik nog in The Big Bang Theory speelde, was er altijd wel iemand in een vliegtuig die klopgeluiden maakte. Zo van: ‘Knock knock knock Penny! Knock knock knock Penny’ Dat is nu compleet voorbij, maar in plaats daarvan wil het vliegpersoneel massaal met me kletsen over de serie. Ik krijg trouwens wel heel goeie recensies van stewardessen. Ik vraag ze ook altijd of we de spijker op de kop slaan met bepaalde scènes. En zij vragen op hun beurt of ze een goed voorbeeld zijn geweest. Maar als ik vraag of ze zelf weleens ondeugende dingen gedaan hebben op het toilet, zwijgen ze, haha.”

The Flight Attendant seizoen 2 is nu te zien bij HBOMAX.

Tekst Ruben van Eijl. Dit artikel verscheen ook in de nieuwe editie van Veronica Superguide die nu in de winkel ligt.

Lees verder