Justin Timberlake treedt op tijdens Super Bowl 2018

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Justin Timberlake treedt op tijdens Super Bowl 2018

Justin Timberlake treedt op tijdens Super Bowl 2018

|
|

Laatste update:

Justin Timberlake zal een optreden verzorgen tijdens de rust van de Super Bowl. Dat maakte de popzanger gisteravond bekend bij Jimmy Fallon.

Beyoncé

De Super Bowl is het hoogtepunt van het Amerikaanse sportseizoen en trekt vele miljoenen kijkers van over de hele wereld. Sinds 1967 is het een goede traditie dat er in de rust van de wedstrijd een spectaculaire show wordt opgevoerd. Onder meer Michael Jackson, The Rolling Stones en Beyoncé traden op tijdens deze zogenaamde Halftime Show. Volgend jaar gaat de eer naar Justin Timberlake. De populaire zanger onthulde het goede nieuws bij zijn maatje Jimmy Fallon.

Nipplegate

Het is trouwens niet de eerste keer dat Justin optreedt tijdens de Super Bowl. In 2004 zong hij een duet met Janet Jackson. Het optreden leidde tot veel ophef: een geplande ‘wardrobe malfunction’ zorgde ervoor dat Janets blote borst was te zien. Dat optreden heeft nog steeds gevolgen: sinds ‘Nipplegate’ wordt iedere show in de rust van de Super Bowl met enkele seconden vertraging uitgezonden.

De Super Bowl zal op 4 februari worden uitgezonden. Heb je geen zin om zo lang te wachten, dan kun je hier nog even genieten van Justin en Jimmy die een swingend geschiedenislesje geven!

Lees verder