Princess Diaries

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Princess Diaries
Hollywood

Julie Andrews over Princess Diaries 3: 'Ik betwijfel of het vervolg gaat komen'

|
|

Laatste update:

People of Genovia, opgelet! Onze geliefde prinses en haar nóg lievere oma (en terechte koningin) keren hoogstwaarschijnlijk niet meer terug. Julie Andrews schept duidelijkheid over The Princess Diaries 3 en dat nieuws is niet al te best...

'I doubt it'

In een interview met Jimmy Fallon in The Tonight Show geeft Julie Andrews antwoord op de brandende vraag: komt er een deel 3 van The Princess Diaries? En de 86-jarige actrice (bekend van The Sound of Music) geeft het antwoord waar wij eigenlijk helemaal niet op zitten te wachten. ''I doubt it.'' Ze zegt dat de leeftijden van Anne Hathaway, die prinses Mia speelde, en haarzelf daar een beetje mee in de weg zitten. Dat is erg logisch, want het eerste deel van de films stamt af uit 2001. Twintig jaar verschil ga je wel zien natuurlijk. 

Zin in

Er waren wel plannen voor een derde deel geeft Julie toe. ''There was talk about it, many years ago'', zegt de actrice, die de oma van Mia speelde. ''I think it has gone too far now.'' Wél zegt Julie er voor in te zijn als de plannen weer op tafel komen: ''I'd be thrilled if it would happen, but I can't think what the story would be now.'' 

Anne Hathaway kondigde het derde deel een aantal jaar geleden wél aan. Toen zei de actrice dat ze heel veel zin had om weer in de huid van de onhandige Mia te kruipen. Er lag een script, maar die is nu weer van tafel getrokken. Balen!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder