Nope

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nope
Hollywood

Get Out-regisseur Jordan Peele verrast met nieuwe trailer van horrorfilm Nope

|
|

Laatste update:

Jordan Peele, de regisseur van Get Out en Us, heeft een nieuwe horrorfilm voor ons in petto. De eerste trailer van Nope kon op veel enthousiaste reacties rekenen en ook de final trailer, die vandaag werd gedropt, maakt de tongen los.

Kwaadaardige kracht

De film gaat over James (Daniel Kaluuya) en Lily (Keke Palmer), die samen een succesvolle paardenboerderij in Californië runnen. Plots verschijnt er een mysterieuze en kwaadaardige kracht boven de boerderij. De twee moeten er alles aan doen om het grote mysterie te ontrafelen. En in de nieuwe trailer zien we al iets beter wat hen te wachten staat.

 

Lippen stijf op elkaar

Er is naast de trailer nog niet veel bekend over de film. Ook Jordan houdt, zoals gewoonlijk, zijn lippen stijf op elkaar. “Trailers geven je een voorproefje, maar we willen een deel van het mysterie behouden, zodat je nog met spanning naar de film kan kijken”, vertelde de regisseur aan The Hollywood Reporter

 

Te veel weggegeven?

De regisseur, die bekend staat om zijn verrassende horrorfilms, hoopte niet te veel weg te geven met de trailer. Volgens twitteraars is dat toch niet helemaal gelukt. 

 

Nope is vanaf 11 augustus 2022 te zien in de bioscoop.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder