Jop Nieuwenhuizen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jop Nieuwenhuizen

Jop uit De Bus maakt tv-comeback!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Zegt de naam Jop Nieuwenhuizen je iets? Bij de jaren 80'-kids (en iedereen daarvoor) gaat er vast een belletje rinkelen. Nou, verrassing: de oud-realityster keert na meer dan 20 jaar opeens terug op tv!

Eerder deze maand zagen we de veelbesproken ontknoping van Big Brother, maar in de hoogtijdagen ván de begindagen van de realityserie, was er een soort tegenhanger: De Bus op SBS6. Hierin zat een groepje mensen bijna constant in een met camera's gevulde bus die door Nederland reed. Jop was absoluut een van de meest besproken deelnemers. 

Jop in De Bus 

Op een gegeven moment moest Jop De Bus verlaten omdat hij had verzwegen dat 'ie veroordeeld was voor mishandeling.

Na Jops exit, mocht hij een liedje opnemen ('Jij Bent De Zon') voor deelneemster Antoinette waar hij in de Bus een relatie mee had. Het is misschien moeilijk voor te stellen, maar toentertijd was dit een kneiter van een hit.

Jop terug op tv

Het heeft meer dan 20 jaar geduurd, maar nu keert Jop weer terug op SBS6. Hij gaat deze week daten met kandidaat Kirsten in de pijnlijk ongemakkelijke dateshow Lang Leve De Liefde. "Ik ga het toch vragen, heb jij ooit meegedaan aan een tv-programma ofzo? Ergens kom je mij bekend van voor namelijk", vraagt zij zich in een preview af, waarna Jop vertelt waar ze hem van kende. In een ander preview komt het ongemakkelijke karakter van LLDL alweer naar boven: Jop vraagt of Kirstens kinderen van één vader komen.

Een gevaarlijke vraag

Oef, hoe zal Kirsten reageren op deze vraag van Jop? ?⁠ ? 19:00 | SBS&KIJK

Geplaatst door Lang Leve de Liefde NL op Donderdag 29 april 2021

Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder