Jongste deelnemer DNA Singers verbluft kijkers!

De jonge Charlee maakte een onvergetelijke indruk in DNA Singers, en kijkers stonden perplex. Wie was het bekende familielid van deze swingende tiener?

Charlee in DNA Singers

DNA Singers is weer een nieuwe loot aan de boom die The Masked Singer op televisie plantte. Kijkers verbaasden zich over de dertienjarige Charlee, die als een wervelwind tekeerging op het podium. Van welke BN’er was deze spring-in-het-veld een familielid?

De (on)bekende moeder van Charlee

De onthulling van het familielid van Charlee was een behoorlijke verrassing! Veel mensen kennen haar moeder wel, maar niet per se vanwege haar zangcarrière. Marlayne Sahupala bleek Charlees moeder te zijn, en die kennen we eerder uit… Hart van Nederland! Songfestival-liefhebbers hadden een groot voordeel om dit te raden, want Marlayne werd in 1999 achtste op het Eurovisie Songfestival, met het liedje One Good Reason.

The Singing Detective

Of we alvast een plekje in de Top 40 vrij moeten houden voor Charlee is trouwens onzeker. Hoewel ze de sterren van de hemel zong, ligt haar interesse eigenlijk heel ergens anders. “Ik denk toch meer aan de FBI… Ik zag een keer een serie, en toen dacht ik: Wow, wat cool!” Nou ja, misschien horen we over 20 jaar wel verhalen over een rechercheur die superlekker kan zingen!

Je ziet DNA Singers elke donderdag op RTL 4, rond 20.30 uur.