Johnny Depp en nog veel meer in eerste foto’s Murder on the Orient Express

Veronica Superguide logo
Johnny Depp en nog veel meer in eerste foto’s Murder on the Orient Express

Johnny Depp en nog veel meer in eerste foto’s Murder on the Orient Express

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vet! Entertainment Weekly heeft de eerste foto’s van de verfilming van Agatha Christie’s Murder on the Orient Express vrijgegeven.

Heel veel sterren!

Het zijn bepaald geen nietzeggende foto’s! Onder anderen Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley van Star Wars, Judi Dench, Penélope Cruz en Josh Gad van Beauty and the Beast doen mee aan de met sterren overladen misdaadfilm. Het ziet er allemaal mega strak uit, dus wij hebben er nu al zin in! Bekijk alle foto's hieronder.

Boek

Murder on the Orient Express is een verfilming van het beroemde detectiveboek van Agatha Christie. Wanneer er een moord wordt gepleegd in een luxe trein is het aan detective Hercule Poirot (gespeeld door Kenneth Branagh) om uit te vogelen wie de moordenaar is. 

Christie is een van de bekendste schrijvers in het misdaadgenre ooit en Murder on the Orient Express wordt veelal gezien als haar meesterwerk. Het boek is eerder verfilmd in 1974. Ingrid Bergman won toen een Oscar voor haar rol als de beeldschone zendeling Greta. 

Marwan

Ook onze eigen Marwan Kenzari zal te zien zijn in de film. De Nederlandse acteur is de afgelopen tijd lekker bezig. Na het succes van Wolf kreeg Hollywood lucht van de Hollander en sindsdien heeft hij wat bijrolletjes te pakken in grote Hollywoodproducties. Zo was hij onlangs te zien in Ben Hur en schittert hij in juni in The Mummy, met Tom Cruise en The Promise met Christian Bale.

Lees verder