Johnny de Mol, Waar is de Mol, Alzheimer

Veronica Superguide logo
Johnny de Mol, Waar is de Mol, Alzheimer

Johnny de Mol stopt voorlopig met Waar is de Mol?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Johnny de Mol zet het programma Waar is de Mol? voorlopig in de koelkast. Zo liet de presentator gisteren weten aan RTL Boulevard. Gelukkig heeft hij nog genoeg andere plannen. 

Het komt niet als een grote verrassing dat Johnny de Mol, die vorig jaar nog op zoek ging naar het 'mooiste nummer', voorlopig stopt met Waar is de Mol?. Begin vorig jaar liet hij tijdens de Coen & Sander Show al weten twijfels te hebben over een vervolg. "Het is gewoon best wel heftig. Zo met kinderen en de thuissituatie, en dan gewoon zes keer een week lang. Vroeger vond ik dat hartstikke leuk, maar nu ga ik daar nog eens heel goed over nadenken. Dus dit zou zomaar het laatste seizoen kunnen zijn." En die knoop heeft Johnny, die kort voor het nieuwe jaar voor de tweede keer vader werd, nu doorgehakt.

Alzheimer 

Toch gaat hij niet als huisvader thuiszitten. Speciaal voor zijn - inmiddels overleden - oma Hannie (de moeder van Linda en John de Mol) gaat hij mensen met alzheimer een steuntje in de rug geven. Maar over het hoe en wat van het SBS 6-programma, wil Johnny nog niets kwijt. "Het zal gaan over mensen die in de maatschappij wel een handje kunnen gebruiken van anderen. Het zijn mensen die veel te snel uit de maatschappij worden gehaald." We zijn benieuwd!

Lees verder