Johnny de Mol in Het Mooiste Liedje

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johnny de Mol in Het Mooiste Liedje

Johnny de Mol gaat op zoek naar het mooiste Nederlandse liedje

|
|

Laatste update:

Johnny de Mol gaat in een nieuw SBS-programma voor eens en altijd bepalen wat het mooiste Nederlandse liedje is. En daarbij krijgt hij hulp van een indrukwekkende line-up van gastartiesten!

Evergreens

Als we het Journaal niet meerekenen, is De Beste Zangers al wekenlang het best bekeken programma van de zaterdagavond. Dat succes zal ook Talpa-baas John de Mol niet ontgaan zijn. Binnenkort verschijnt er op SBS dan ook een variant op het razend populaire AVROTROS-programma, genaamd Het Mooiste Liedje. Hierin worden evergreens van eigen bodem gecoverd door een stoet van Nederlandse artiesten. Johnny de Mol zal de presentatie van dit nieuwe muziekprogramma voor zijn rekening nemen.

Finale

Op de gastenlijst van Het Mooiste Liedje staan onder anderen Marco Borsato, Glennis Grace, Edsilia Rombley, Roel van Velzen, Maan, Trijntje Oosterhuis, Xander de Buisonjé, Anita Meyer en Samantha Steenwijk. Een vakjury zal bepalen welke liedjes naar de finale gaan. Het Nederlandse publiek beslist uiteindelijk welk nummer wordt uitgeroepen tot Het Mooiste Liedje aller tijden. Nu maar duimen voor ‘Holiday Rap’ van MC Miker G & DJ Sven!

Het Mooiste Liedje is vanaf zondag 13 oktober om 20.00 uur te zien bij SBS6.

Lees verder