John Wijdenbosch acteur Costa!

Veronica Superguide logo
John Wijdenbosch acteur Costa!

John Wijdenbosch met gezin verongelukt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Acteur John Wijdenbosch is maandagochtend met zijn vrouw en kind omgekomen bij een ongeluk op de A6. Dat heeft een betrouwbare bron bevestigd aan het ANP.

John Wijdenbosch

Wijdenbosch (44) was vooral bekend van zijn rol in de serie en film Costa! uit 2001 van Johan Nijenhuis. Hoewel de acteur aanvankelijk een carrière als rapper voor het ogen had, bleek de film- en tv-industrie meer iets voor hem te zijn. Zo speelde hij de rol van Björn in Costa! en in Pista! Eerder speelde de in Suriname geboren acteur ook in de serie Fort Alpha als Kelvin Krayenbink. Daarnaast was hij te zien in televisieseries als Bradaz (aflevering hierboven), Shouf Shouf!, de Co-assistent en onder meer in de films Pipo, de P-P-Parelridder en Foeksia de Miniheks.

Politie zoekt ooggetuigen

De auto met het gezin erin is te water geraakt en werd tegen 9.00 uur ontdekt door een voorbijganger. Hoewel hulpdiensten snel ter plaatse waren, mocht hulp niet meer baten voor de Costa! acteur. Collega's en kennissen reageren op sociale media geschokt op het nieuws.

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. De politie is op zoek naar ooggetuigen en wil eerst met nabestaanden spreken voor er morgen met een officiële verklaring naar buiten wordt getreden.

Lees verder