Vandaag Inside-Johan Derksen: ‘Soundos El Ahmadi is absoluut niet leuk’

Soundos El Ahmadi en Youp van ’t Hek delen over en weer sneren uit. Johan Derksen besloot in Vandaag Inside zijn ongezouten mening te geven: “Ze moet wat anders gaan doen.”

johan derksen vandaag inside Soundos El Ahmadi sbs6 de avondshow met arjen lubach npo 1
© SBS6 / NPO 1

Soundos El Ahmadi en Youp van ’t Hek liggen met elkaar in de clinch. Soundos heeft Youp donderdagavond in De Avondshow met Arjen Lubach van repliek gediend: "Laat mij het maar doen, ga jij maar gauw met pensioen, jouw carrière is al lang gecremeerd." Youp – die ook niet zoveel opheeft met bijvoorbeeld The Roast en Gordon – omschreef Soundos eerder als 'een luidruchtige mevrouw om wie, behalve zijzelf, nog nooit iemand gelachen heeft'.

Johan vindt vrouwen niet grappig

Vanavond in Vandaag Inside deed ook Johan Derksen in een duit in het zakje. Hij vindt Youps uitspraken ‘volkomen terecht’: “Ze is absoluut niet leuk. Die moet iets anders gaan doen.” Hij vindt Soundos haar sneer naar Youp ‘goedkoop’. Wilfred Genee laat wat grappen van Soundos uit De Avondshow met Arjen Lubach zien. De gasten vinden er niets aan. Of zij een goede graadmeter zijn, is echter de vraag: “Ik heb nog nooit om een vrouwelijke cabaretier kunnen lachen”, zegt Johan.

Soundos had het laatst trouwens ook aan de stok met Angela de Jong, die ze een ‘boomer’ noemde.

Vandaag Inside zie je elke werkdag rond 21.40 uur op SBS6.