• VI

Johan Derksen doet boekje open over huwelijk: 'Een sleur'

Johan Derksen was een open boek voor Rob Kemps in De 10 Vragen. De Vandaag Inside-brompot onthulde zelfs dat zijn huwelijk “een beetje in een sleur” zit.

Johan Derksen

Johan behandelde veel pittige onderwerpen gisteravond in de uitzending. Zelfs de kaarsenrel kwam weer langs en de bromsnor heeft absoluut nog geen spijt van zijn uitspraken. Maar naast haat ging het ook over de liefde.

Geloof in de liefde

"Geloof jij in de grote liefde?”, vraagt Rob Kemps hem. Johan Derksen gelooft daar geen moment in. Ik had met mijn eerste vrouw een goed huwelijk en daarna ben ik nog een keer getrouwd geweest, dat was niet zo'n prettig huwelijk. Die ik nu heb, ben ik ook alweer 25 jaar mee."

Zaadspetters

Johan heeft het over Isabelle die “heel goed voor hem zorgt”. De Vandaag Inside-ster geeft wel toe dat het na 25 jaar “een sleur” wordt. Hij geeft ook een voorbeeld:

"Het is bij mij thuis op de slaapkamer niet zo dat we 's ochtends de zaadspetters van het behang moeten schrapen”.

"Jullie hebben nog steeds de 1,5 meter regel thuis zeker”, zegt Rob.

“Nou nee, maar die k*thond ligt er altijd tussen hè?”

Korte vete

Het fragment tussen Johan Derksen en Rob Kemps zie je hieronder terug. De grappig bedoelde opmerkingen van Johan Derksen vallen niet altijd bij iedereen in de smaak. Deze gasten zien we sowieso nooit meer terug bij Vandaag Inside. Rob Kemps had trouwens ook een korte vete met Johan en de andere mannen in het programma.

Vandaag Inside kijk je elke werkdag op SBS6, rond 21.30 uur.