Joaquin Phoenix in beeld als The Joker!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Joaquin Phoenix in beeld als The Joker!

Joaquin Phoenix in beeld als The Joker!

|
|

Laatste update:

Na Jack Nicholson, Heath Ledger en Jared Leto verschijnt er nóg een nieuwe Joker op het witte doek. Joaquin Phoenix heeft toegezegd de rol te willen spelen in een nieuwe film over de Batman-schurk!

Hi hi hi

Het project speelt in de jaren 80, en wordt een film noir-achtige misdaadfilm. The Joker was niet altijd een witte, grijnzende griezel: waarschijnlijk komen we er in Phillips’ film achter waar hij aan zijn bizarre uiterlijk en gevoel voor humor komt!
Variety

 meldt dat Phoenix (Her, Walk The Line, Gladiator) over de rol heeft nagedacht, en ermee instemt! Phoenix was de laatste tijd terughoudend als het aankwam op grote films, maar The Joker heeft in elk geval zijn interesse. Eerder wees hij rollen af in Dr. Strange en Batman v Superman: Dawn Of Justice. Eerder was er sprake van dat Leonardo DiCaprio mogelijk de rol zou spelen.

Ha ha ha

Een nieuwe Joker líjkt slecht nieuws voor Jared Leto, die de griezelige clown speelde in Suicide Squad. Dit valt gelukkig mee: volgens Variety blijft Leto The Joker spelen in de films van het DC Cinematic Universe.

We zien ‘m dus hoogstwaarschijnlijk terug in Suicide Squad 2 (begin 2019) en een spin-off-film met Harley Quinn (Margot Robbie). Dit ‘Bonnie And Clyde’-achtige verhaal over het criminele duo staat gepland voor 2020.

Lees verder