Leonardo DiCaprio getipt voor titelrol in Joker-film

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Leonardo DiCaprio getipt voor titelrol in Joker-film

Leonardo DiCaprio getipt voor titelrol in Joker-film

|
|

Laatste update:

Onlangs werd bekend dat Warner Bros. druk bezig is met een film over Batman-schurk de Joker. En als het aan de studio ligt, zal niemand minder dan Leonardo DiCaprio de hoofdrol spelen!

Martin Scorsese

Volgens The Hollywood Reporter zou Warner Bros. DiCaprio liever vandaag dan morgen strikken voor de titelrol in de Joker-film. Hun voorkeur voor de Oscar-winnaar zou ook verklaren waarom Martin Scorsese wordt aangetrokken als uitvoerend producent. Scorsese en DiCaprio werkten de laatste vijftien jaar namelijk graag samen, onder meer bij de films The Gangs of New York, Shutter Island en The Wolf of Wall Street. 

Ambitieus

Of de Titanic-acteur ook echt de rol zal spelen van Batmans aartsvijand is nog verre van zeker. DiCaprio heeft zich tot nu toe altijd afzijdig gehouden van superheldenfilms. Daar komt bij dat zelfs de deal met Scorsese naar verluidt nog niet eens rond is. Wel wordt hiermee duidelijk dat Warner Bros. het beste van het beste wil voor hun Joker-film. Todd Phillips (The Hangover) is de meest genoemde naam als regisseur van het ambitieuze project. Warner Bros. en DiCaprio hebben nog niet gereageerd op de geruchten. 

Lees verder