eva jinek horeca corona

Veronica Superguide logo
eva jinek horeca corona

Jinek-kijkers ergeren zich kapot aan ‘opruierige horecatypes’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Eva Jinek besprak vanavond de nieuwe coronamaatregelen met twee horeca-ondernemers. Kijkers ergeren zich enorm aan deze opzet! Wat voegt het toe om die 'opruierige horecatypes aan tafel te zetten?

Nieuwe coronamaatregelen bij Jinek

Dit weekend gingen er nieuwe coronamaatregelen in: de komende weken moeten horeca en essentiële winkels zoals supermarkten om 20.00 uur hun deuren sluiten. Eva Jinek nodigde de Haagse politiechef Paul van Musscher en horecabazen Ton Eijer en Farid Bicane uit om over de maatregelen te praten.

Haagse politiechef Paul van Musscher Ton Eijer horeca leeuwaren eva jinek
Farid Bicane eva jinek horeca breda

'Opgefokte dude'

Gelukkig verliep het gesprek tussen de twee horeca-ondernemers en politiechef Paul redelijk netjes! Toch ergeren kijkers zich kapot… Wat voegt het toe om ‘opruierige horecatypes’ aan tafel te zetten – net als gisteren bij Humberto, waar de boel wél escaleerde? Vooral Farid moet het ontgelden: kijkers vinden hem ‘arrogant’, ‘opgefokt’ en ‘respectloos’, ook naar de andere gasten: ‘zij hebben het beleid toch niet gemaakt?’

Even terugblikken op eerdere Jinek-uitzendingen? Afgelopen week was het gieren geblazen om deze hilarische typetjes. En ook deze blunder van Caroline van der Plas was heerlijk!

Jinek is elke werkdag rond 22:00 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder