Jim Bakkum

Veronica Superguide logo
Jim Bakkum

Jim Bakkum woest op Herman Brusselmans

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Acteur Jim Bakkum, koning van de romcom, wist niet wat hij las toen hij Herman Brusselmans' nieuwste column voor Nieuwe Revu onder ogen kreeg. Hierin wordt zangeres Shirma Rouse op basis van haar uiterlijk door het slijk getrokken en dat kan Jim niet uitstaan.

Jim, binnenkort te zien in de nieuwe romcom Casanova's, neemt het op voor Shirma na Hermans heftige woorden over haar uiterlijk, zo lezen we in een van zijn nieuwe Insta-stories.

Diep zinken

De Belgische schrijver strooide met nare teksten over Shirma's gewicht. Jim vindt dit echt niet kunnen. "Ik ga hier niet zijn lager dan lage column laten zien", begint de acteur. "Maar hoe dieptriest en laag kan je zinken om zo’n column te schrijven op basis van iemands uiterlijk."

Jim Bakkum woest op Herman Brusselmans

Shirma Rouse

Shirma neemt haar Insta-volgers mee in haar strijd tegen de kilo's en dan is het natuurlijk extra zuur dat er zulke teksten over je worden uitgekiepert. "En al helemaal over Shirma Rouse, die én keihard werkt aan haar gezondheid, maar ook als mens de goedheid zelve is.", schrijft Jim, die ook het blad in kwestie - Nieuwe Revu - aanspreekt. "Nieuwe Revu, dit kan niet. En beter gaat dit ook nooit meer gebeuren. Bij niemand. Schaam jullie."

Jim Bakkum woest op Herman Brusselmans

Lees verder