Jeroen Kijk in de Vegte

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jeroen Kijk in de Vegte

Jeroen Kijk in de Vegte weet wat te doen met gescheurd WIDM-briefje

|
|

Laatste update:

Nikkie de Jager werd zaterdag uitgeroepen tot de winnaar van WIDM! Zij was namelijk de enige die Jeroen Kijk in de Vegte wist te ontmaskeren als Mol. Nikkie besloot de gewonnen opbrengst uit de pot te doneren aan KWF. En goed voorbeeld doet goed volgen: ook Jeroen doet een duit in het zakje!

Nikkie doneert WIDM-pot aan KWF

Het is alweer bijna een week geleden dat we leerden dat Jeroen Kijk in de Vegte dit jaar de Mol was. Aangezien Nikkie de Jager de enige was die zijn streken doorzag, ging zij er als winnaar van Wie is de Mol? 2020 met het prijzengeld vandoor! Die dikke 12.000 euro besloot de YouTube-ster te doneren aan KWF Kankerbestrijding. We vertelden je eerder al dat het Molloten inmiddels gelukt is om dat bedrag te verdubbelen. Leuk genoeg kunnen we vandaag aanvullen met het bericht dat ook Jeroen een bijdrage levert!

Jeroen geeft gescheurd WIDM-briefje

Jeroen was verantwoordelijk voor een aantal uitstekende Mol-acties! We noemen bijvoorbeeld het achterover drukken van 350 euro tijdens de opdracht ‘Sleutel bos’, waarbij kandidaten geld moesten doorgeven. Onder dat ontvreemde geld zat ook het befaamde gescheurde briefje van 100 euro dat later voor flink wat discussie zorgde... Gelukkig is dit echter een gevalletje ‘eind goed, al goed’! Jeroen laat namelijk (via RTL Boulevard) weten dat ook hij een donatie aan KWF Kankerbestrijding wil doen, waaronder het gescheurde geldbiljet! Leuk!

Lees verder