Jeroen Pauw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jeroen Pauw

Jeroen Pauw shockeert volgers met onherkenbaar uiterlijk

|
|

Laatste update:

Uuhm, gaat alles lekker met Jeroen Pauw? De talkshowpresentator (die misschien wel gaat stoppen) ziet er in een nieuwe instagram-foto extreem verwilderd uit. Maar... niet in paniek raken: we weten precies waarom hij voor deze zwerver-look gaat! 

Jeroen bracht gisteren en vandaag opeens wat verwarrende beelden naar buiten via zijn insta-pagina. Wit, drassig haar, een snor-baard-combi die net iets te ver is doorgegroeid en een stel uit de kluiten gewassen wenkbrauwen; Pauw ziet eruit als een zwerver. Waar is dit in hemelsnaam voor? "Ik schrik ervan", zegt één van zijn volgers. Een ander: "oh my!"

Jeroen Pauw als Gandalf

Wat blijkt? Jeroen speelt een rol in de bioscoopfilm van YouTuber Kalvijn (die momenteel in Expeditie Robinson zit). Pauw speelt een Gandalf-achtige figuur waar Kalvijn en co. het tegen op moeten nemen. Wil je alvast een voorproefje van deze bizarre rol? Ook die zette Pauw online:

XIII: film van Kalvijn

XIII, zo heet die film van Kalvijn. En het is een hele speciale: hij werd binnen 24 uur gedraaid! In XIII moet Kalvijn samen met vier vrienden binnen 24 uur dertien bizarre opdrachten volbrengen. En Jeroen Pauw is niet de enige BN'er die erin meespeelt. Ook Radio 538-dj Frank Dane en coureur Tim Coronel (Kalvins Expeditie-maatje) spelen rollen.

XIII is vanaf 29 oktober te zien bij Pathé en vanaf 31 oktober bij de andere bioscopen. 

Lees verder