Jennifer Lopez stripper Hustlers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jennifer Lopez stripper Hustlers

Viermaal is scheepsrecht? Jennifer Lopez opnieuw verloofd

|
|

Laatste update:

We hebben even voor je geteld: Jennifer Lopez is al drie keer eerder getrouwd geweest. Ondanks deze ietwat ongelukkige trackrecord blijft de actrice in de liefde geloven. Ze heeft zich ditmaal namelijk verloofd met honkballer Alex Rodriguez.

Jenny from the rock

Jennifer Lopez heeft ‘ja’ gezegd op het huwelijksaanzoek van Alex Rodriguez. De twee zijn inmiddels ruim twee jaar samen, zodat de honkballer het de hoogste tijd vond om een ring te kopen. Wanneer de bruiloft plaatsvindt, is nog onbekend. Jennifer Lopez was eerder getrouwd met Cris Judd, Ojani Noa en Marc Anthony. Met deze laatste kreeg ze een tweeling: Max en Emme. Saillant detail: het scheelde maar een haar of J.Lo was ook bijna in het huwelijksbootje gestapt met Ben Affleck, die laatst nog liet weten zijn Batman-kostuum aan de wilgen te hangen.

En die acteercarrière dan?

Je zou het bijna vergeten, maar Jennifer Lopez was vroeger een niet geheel onverdienstelijke actrice. We noemen The Cell, Selena en U Turn als voorbeelden. We vonden het daarom extra tof haar weer eens te zien in Will & Grace!

Lees verder